16-03-11 | Op maandag 18 april a.s. organiseert de GTC Renova M3 Cup van 9 tot 17 uur een officiële presentatie en testdag voor alle deelnemers aan de nieuwe M3 Cup. Een unieke kans om de andere deelnemers te leren kennen en uw auto af te stellen voor de eerste race op 26 april.
Technici van Koopman Racing zijn de hele dag aanwezig om u te helpen met de juiste afstelling van uw auto en ook een aantal bekende coureurs zal zijn opwachting maken om u tips te geven om de maximale prestatie uit uw auto te halen.
Dankzij ondersteuning van promotor en bekend coureur Peter van der Kolk van de Golden Trade Club kan de organisatie van de M3 Cup deze dag inclusief volledige catering in de GTC VIP box aanbieden voor slechts € 375,- excl. BTW. Aanmelden kan via de Cup organisatie, Koopman Racing of de Golden Trade Club.
Alle overige geïnteresseerden in de GTC Renova M3 Cup zijn deze dag overigens ook als toeschouwer van harte welkom. De toegang en parkeren zijn kosteloos. Team Odyssey Motorsport is tijdens deze dag aanwezig met de door Marc Seesing geteste BMW E46 M3 geprepareerd door JS Racing onder leiding van Jaco Sekeris.

About the Author


[top]
Leave a Reply