Incentives

BMW CIRCUITCLUB
Team Odyssey Motorsport neemt aan verschillende evenementen in binnen- en buitenland deel. Waaronder de circuitdag voor alle merken auto’s op Spa Francorchamps (B).

Programma Circuitdag
7.30 tot 11:00 keuren en inschrijven
9.00 – 9.45 safetycarsessie, alleen voor beginners.
9.45 verplichte rijdersbriefing bij de clubpitbox
10.00 – 12.00 open pitlane (snelle sessie)
12.00 – 13.00 pauze
13.00 – 14.30 open pitlane (snelle sessie)
14.30 – 15.00 safetycarsessie, alleen voor beginners.
15.10 – 17.30 open pitlane (snelle sessie)
17.30 Einde programma

BMW E46 M3
De BMW E46 M3 heeft een 380 pk sterke motor en is, na het strippen en aanbrengen van een aantal carbon onderdelen, zo’n tweehonderd kilo lichter dan normaal. Hierdoor kan de BMW sneller accelereren en trekt hij binnen 6 seconden op van nul naar honderd kilometer per uur. De topsnelheid ligt ruim boven de 200 kilometer per uur.

Technische specificaties:
Motor: 3,2 liter 6-in-lijn 24v
Vermogen 343 pk bij 7900 toeren
Koppel: 365 Nm bij 4900 toeren
Transmissie: 6-bak met racekoppeling en vliegwiel
Gewicht: 1300 kilo
Rondetijd: 1:58 min. op Cicuit Park Zandvoort

YOUR FUN & SAFETY ARE OUR MISSION
Bij Odyssey Motorsport kunt u met vrienden of collega’s ervaren hoe het is om voor 1 dag M3 Coureur te zijn. Wij maken de sensaties van autosport bereikbaar voor particulieren, bedrijven en hun genodigden. Wij hanteren de strengste normen op het gebied van veiligheid, materiaal en begeleiding zonder concessies te maken naar het plezier, de uitdaging en sportieve prestaties. Onze ervaren instructeurs begeleiden u de hele dag tijdens de verschillende onderdelen van het programma. Nodig uw klanten uit voor een hele dag entertainment op het hoogste niveau. De dag is volledig gecatered, van ontbijt, lunch tot aan hapjes en drankjes bij de uitreiking van de “Coureur van de dag”- trophy. Ga de uitdaging aan: DRIVE YOUR DREAM!

Met dank aan onze oprichters & sponsors:
JS racing, Percorso B.V., Jacomos B.V., CreActie B.V., Lavenger B.V., Classic car trade, Transcor B.V., Motromax B.V.,

Team Odyssey Motorsport
Altijd al uw race- licentie willen halen, aan een DNRT wedstrijd mee willen doen of de Tulpen- rallye willen rijden ? Bij team Odyssey Motorsport huurt u een race- of rallyauto die geheel naar voorschrift en veiligheid is geprepareerd. Bij ons stapt u in een team met ruim 20 jaar ervaring in de race- en rally- sport. U kunt bij ons terecht voor het onderhoud, prepareren en huren van een auto. Of u doet als rijder van team Odyssey Motorsport mee aan een Cuprace. Dan kunt u een seizoen lang gebruik maken van de auto en de expertise van het team. Van bandenwissel tot afstellingen aan de auto en van reparaties tot vervoer van en naar het circuit. Zo kunt u zich volledig richten op het kampioenschap en volop genieten van het racen.

Van BMW Cup- races tot Oldtimer rally’s
Met één van de BMW’s volgt u een race- cursus die op de verschillende circuits in Nederland jaarlijks worden aangeboden. Daarnaast hebben wij ook een schitterend geprepareerde Porsche 356 Notchback uit 1962 voor u klaar staan om deel te nemen aan rally’s of een Oldtimer Grand Prix.

EVENEMENTEN & INCENTIVES
U bent op zoek naar een onvergetelijke ervaring? Of u nu klanten wilt vermaken, een product lanceert of een geweldige team- building dag wilt houden, onze Circuit Track Days bieden hier een uitstekende oplossing. De Circuit Tack Day is er voor iedereen met een rijbewijs. Met alleen een Hot Lap kunt u plaats nemen in de bijrijders- stoel om over een circuit te blazen met een professionele coureur. U hoeft alleen plaats te nemen, de gordel om te doen en roepen als het harder mag! Wij kunnen ieder Corporate Evenement naar uw wensen invullen, op een gewenst circuit in binnen- en buitenland. Van start tot finish zorgen we voor al uw rij- en catering behoeften, zodat uw team zich kan ontspannen en volledig kan richten op een overgetelijke ervaring. U belleeft het evenement nogmaals met unieke onboard beelden, foto’s & video. Dit materiaal wordt volledig door ons verzorgd en kunt u ook exclusief als uw eigen promotiemateriaal inzetten.

Het Perfecte Cadeau
Op zoek naar een spannend geschenk om een collega, vriend, familielid of zakenrelatie eens echt te verrassen ? De Circuit Track Day bestaat uit: Hotlap & Circuit Touring en is het ultieme geschenk. U kunt uw cadeaubon ook direct bestellen door het volledige bedrag over te maken op: Bank onder vermelding van “Circuit Track Day Cadeaubon”. Wij sturen u dan de cadeaubon met documentatiepakket toe.

team Odyssey Motorsport trackday

CIRCUIT TRACK DAY
Bent u op zoek naar een unieke incentive voor uw medewerkers of een origineel geschenk voor uw klanten? Of wilt u zelf eens ervaren hoe het is in een BMW M3 op het circuit te rijden? Beleef dan zelf alle acties aan het stuur van onze racewagens. De Circuit Track Day bestaat uit een Hot lap & Circuit Touring. Tijdens de Race Car Experience kunt u zich meten aan andere coureurs op het circuit.

Hot Lap
Om bekend te worden met het circuit kunt u een aantal ronden naast onze ervaren coureur plaatsnemen. Hij kent het circuit als de binnenkant van zijn broekzak en zal u door iedere bocht coachen. De ideale manier om het circuit te leren kennen en tevens spreekt de aansluitende Briefing dan veel meer tot uw verbeelding.

Circuit Touring
De droom van velen… rijden op een echt racecircuit. Onze instructeurs laten u de magie van het circuitrijden beleven. Leren staat hier centraal. Ideale lijn, rem- en acceleratiezones, bochten technieken, wagenbeheersing… alle belangrijke aspecten van het circuit rijden worden onder de loep genomen.

Race Car Experience
Een droom die werkelijkheid wordt. Aan het stuur van deze M3 Cup auto beleeft u de sensatie van het echte circuitracen. Tijdens een aantal evenementen per jaar kunt u ook zonder race- licentie de baan op. Wees er snel bij!

BMW E46 M3 Track Day

Periode Evenement Prijs
1/2 dag Circuit of drift dag € 395,-
1 dag Circuit of drift dag € 750,-
1 dag Huur bij meerdere evenementen € 650,-
1 dag Buitenlandse track days n.o.t.k.
  waaronder Nürburgring  

Alle tarieven excl. transport binnen Nederland, technische ondersteuning, slijtage, afschrijving en brandstof. Excl. BTW, schade en eventuele verzekeringspremie. Overige tarieven op aanvraag. Wij werken met huurovereenkomsten, deze dienen voor aanvang van de cursus geheel ingevuld en ondertekend op het kantoor van team Odyssey Motorsport aanwezig te zijn.

Contact
Voor meer informatie of beschikbaarheid van de auto’s kunt u contact opnemen met onderstaand adres. U bent natuurlijk ook van harte welkom in onze werkplaats langs te komen om zelf te zien wat we voor u kunnen betekenen.

BMW M3 Cup
Team Odyssey Motorsport doet dit seizoen mee aan de eerste BMW M3 Cup die in Nederland wordt georganiseerd. De oorsprong van deze Cup ligt bij de vraag onder coureurs om een sterke competitieve klasse met als uitvalsbasis het Circuit Park Zandvoort, het TT Circuit Assen en zullen er ook circuits in het buitenland worden bezocht. De Cup bestaat uit 8 raceweekenden, ieder weekend worden er twee races gereden van elk een uur met één verplichte pitstop. Hierdoor krijgt u de mogelijkheid om met meerdere coureurs te rijden. De coureurs kunnen meedingen naar de dag Trophy of met meerdere races op hun naam de Champions Cup winnen.